#recenzija · Fokus na hit

Zaštitnik – Jodi Ellen Malpas

FOKUS na hit

Lud sam za njom. Moram je zadržati. Moram je zaštititi.

Doza akcije, romantike, humora i erotike. Dobro poznata Jodi i nezaboravno zabavni glavni likovi!

Camille Logan je netko tko odrasta pod očevim budnim okom. Zgodna, pametna, uspješna, ali i tatina mezimica. No, ona želi biti puno više od toga. Želi svima dokazati da nudi više od lijepoga lica i poznatog prezimena. Svijet joj se praktički ruši naglavce nakon veoma traumatične veze, a sada ima još problema. U opasnosti je. Stiglo je prijeteće pismo i ciljano je izričito na nju. Upozorenja iskaču na sve strane, a tko se krije iza toga velika je nepoznanica… Otac joj opskrbljuje zaštitara. Osobnog. Ni manje ni više nego zgodnog, samozatajnog Jakea.

Želite li da netko bude siguran, unajmit ćete mene. Sve sam poslove odradio savršeno. Namjeravam da tako i ostane.

Iskrice frcaju već prilikom samog upoznavanja. Očito je da će se među njima plamen strasti vinuti do neba.

Jake je muškarac koji krije bolnu prošlost. Tuga i rane, kao i velika pogreška koju nosi na plećima prave od njega muškarca koji jedva spava, ne funkcionira dobro ukoliko nema svrhu. Ukoliko nema razlog za okupirati misli, skrenuti ih s prošlosti, on se raspada. A sada ima nju, Cami… može li ta zgodna, mlada plavuša probuditi u njemu onu posljednju kap ljudskosti koja se uvukla duboko u najsitniju pukotinu u njemu?

Sve je tu, ali kao da i nije. Svijet se dalje okreće, nesvjestan Jakea i mene zarobljenih u našem mjehuriću. Dok ga gledam u oči, shvatim da me neće uvući u svoju tamu. Želi da mu pomognem kako bi pronašao izlaz.

Humor, simpatični dijalozi, igre pod plahtama i klišejasti događaji u životu novoga para ovu knjigu čine fantastičnim izborom za ljeto i plažu. Jodi ima taj poseban stil pisanja koji apsolutno nema cenzure, ali svejedno vam se sviđa. Zanimljivo, otkačeno i opuštajuće. Ponekad je to ono što trebamo. Bijeg od dosadne, zamorne svakodnevice.

Zaštitnik je knjiga koja će vam izmamiti osmijeh na lice i pružiti par sati odmora. Mene nije razočarala. Imate preporuku i za film po knjizi, relativno je dobro odrađen za jednu opuštajuću večer. Ali svakako, prvo čitanje! Da si ne spojlate baš svu radnju 🙂

Prijevod potpisuje: MORANA MAZOR

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s