#recenzija · Naklada Neptun

Sve tvoje savršeno – Colleen Hoover

R E C E N Z I J A

Naklada Neptun

Quinn i Graham su na najgori mogući način saznali da su prevareni. Quinn koja se trebala udati, a Graham koji je planirao zaprositi svoju dragu, nisu ni slutili što se zapravo događa. Ali sreća u nesreći je bila ta, da su se njih dvoje, našli na istom mjestu, u isto vrijeme. Možda to je bilo ”krivo” vrijeme za njihove nevjerne partnere, ali za njih dvoje bilo je to dovoljno savršeno vrijeme i mjesto da se spoje… i tada kreće prava priča. Bolna, realna, snažna, ma baš onakva kakvu smo navikli čuti od Colleen.

47463952_746337749078694_9005427275788713984_n

Svaki brak, pa čak i onaj savršeni ima svoj pad. Kod nekoga taj pad dođe zbog loše komunikacije, nedovoljno vremena provedenog skupa, zbog stvaranja navike koja uguši ljubav, zbog nevjere ili zbog problema na koje mi sami nismo mogli utjecati. Zbog nečega što nam je naše tijelo odredilo.

Quinn i Graham su se susreli s tim. Nekad savršen brak, iste želje, snovi, ogromna količina seksa, sve se ugasilo. Jednostavno je isparavalo. Plamen se počeo gasiti, a niti jedno od njih nije imalo dovoljno hrabrosti da to prizna. Quinn se sa svojom boli nosila tako što je skrivala od Grahama suze, poklanjala mu je lažne osmjehe, sve dok se ne nađe iza zaključanih vrata kupaonice pod mlazom vode koji je ispirao njene gorke suze. A Graham? On se jednostavno pravio da ne vidi što se događa.

47686129_337962246987670_751146207627182080_n (1)

Kako mjeseci, godine odmiču, oboje su na rubu litice koja vodi u kraj. Oboje su pod iskušenjem da otvore kutijicu koju su se zakleli ne otvarati do određenog perioda, osim ako se pojavi hitni slučaj. A brak koji se sveo na brzinsku pusu poslije posla, okretanje leđa u krevetu, izbjegavanje seksa ili korištenje seksa samo za jedno, takav brak definitivno je hitan slučaj! A što je u kutijici? To ćete morati otkriti sami, ukoliko ju uopće i otvore…

Uistinu je jako bitno da ne obasjamo svjetlom samo svoje mane jer ćemo tim istim svjetlom ugušiti svoje vrline.

47386208_509586929518361_7507076966202212352_n

Imate moje iskrene preporuke. Sve tvoje savršeno, knjiga je koja će u vama probuditi uragan emocija. Nećete moći lako doći sebi od ljutnje zašto Quinn postupa tako, frustracije zašto se baš njima događa to, izdaje zbog Grahamovog postupka… a na kraju, svaka ta emocija koja se probudila u vama dobit će smisao. Jer CoHo je majstor toga. Savršeno nas ošamari, ubode u srce, ali nam kraj priče zalijepi kao flaster na ranu. Takvo je njeno pisanje, za mene. Divim joj se. A vama savjetujem da što prije otkrijete kakvi problemi su mogli narušiti savršeni brak i koliko smo mi spremni dati sve od sebe, za sebe i svog partnera. Uživat ćete u čitanju do posljednje stranice.

Knjigu s engleskog prevela : Zrinka Budak

Izdavač je gore spomenut, Neptun

Hvala na čitanju recenzije! 6.12.2018.

Jedna misao o “Sve tvoje savršeno – Colleen Hoover

  1. “Uistinu je jako bitno da ne obasjamo svjetlom samo svoje mane jer ćemo tim istim svjetlom ugušiti svoje vrline.” —> opaaa, svaka čast 😉

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s