#recenzija · Mozaik knjiga

Ostaci obitelji – Lisa Jewell

Mozaik

Sigurna sam da ste se barem dvadeset puta zapitali što se dogodi nakon onog “kraja” i posljednje stranice pogotovo kada ima nedorečenih detalja… Ostaci obitelji donose odgovore na brojna pitanja koja su ostala visjeti u zraku nakon Obitelji s gornjeg kata.

I apsolutno će utažiti vašu žeđ za spoznajom što se zbilo kasnije. Ovaj nastavak je čak i bolji od prve knjige zato što paralelno pratimo toliko događaja, toliko likova… od detektiva Samuela koji istražuje ubojstvo i bavi se pronalaskom kostiju koje je netko prebacio nakon toliko dugo vremena pa sve do potrage za Phinom, Henryja koji luta između realnosti i svojih snova koji su vječno zarobljeni u njegovoj glavi, Rachel kao supruge čudovišta Michaela, Lucy koja bježi od zločina… apsolutno puno likova, ali gotovo svaki je jednako zanimljiv.

Duša mi bruji od pustoši i neispunjenosti i nedostataka i nepotpunosti. Uvijek sam i mislio da sam nepotpun. U tolikim trenucima u životu sam sam pomislio da me baš na idućem koraku čeka ono što će me upotpuniti.

Pitko, napeto, zanimljivo, Lisa uistinu maestralno barata s tolikim likovima i tako zapetljanom pričom.

Usudite se zaviriti u ove korice i upoznajte Obitelj koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Moj savjet je svakako da prvo pročitate prethodnu knjigu iako se može pohvatati radnja sama, za kompletan, poptun doživljaj prvo se držite Obitelji s gornjeg kata. 🙂

Prijevod potpisuje: IRA MARTINOVIĆ

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s