#recenzija · Naklada Neptun

Uspomene na njega – Colleen Hoover

Naklada Neptun

Žaljenje te drži zamrznutom u vremenu, kao da si pritisnula gumb za pauzu. Zatvor također. Kad izađeš odavde, potrudi se pritisnuti ‘play’ da ne zaboraviš nastaviti živjeti.

Nakon boravka zatvoru, Kenna stiže u grad gdje je sve pošlo po zlu. Dolazi među ljude koji ju smatraju krivom i koji su skrbnici njene kćeri. Jedine osobe zbog koje trenutno živi.

Ni sanjala nije koliko izazovno će biti doći do nje. Koliko je cijeli svijet protiv njih dvije. Osim njega. Ledger… muškarac koji mrzi ženu koja je kriva za smrt Scottyja.

Želim naučiti kako razgovarati s ljudima, a da ne želim povući svaku izgovorenu riječ.

Ali fatalna privlačnost ne da mu mira. Kenna zaokupira svaku njegovu misao i samo ju želi grliti, držati u naručju, biti pored nje ma koliko god mu razum govori da bježi.

Ova višeslojna romansa daje nam uvid u teške živote nekoliko ljudi. Prošlost, krivnja, greške koje su obilježile likove, standardno zanimljive i vatrene scene kod ove autorice, ovu priču čine jednim neodoljivim bombončićem.

Bol, gubitak, nada, ljubav, strast, kajanje, oprost. Vrtlog emocija koji vas neće ispustiti iz vožnje dok ne doživite svaku od gore navedenih. I uživati ćete.

Imate moju iskrenu preporuku. Pružite si ovog prosinca nezaboravnu ljubavnu priču. Posegnite za Uspomenama.

Prijevod: TEREZA MILIĆ

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s