#recenzija · Fokus na hit

U snovima držim nož – Ashley Winstead

Fokus na hit

Nikad nisam htjela biti dražesna. To je tako dosadno i jadno.

Kada sam vidjela da su preporuku za ovaj roman dali moji najdraži autori: Riley Sager i sestre koje pišu pod pseudonimom Liv Constantine, znala sam da se unutra krije dobra, uvrnuta priča.

A tako je i bilo… od samog naslova do korica na kojima se kriju škare pa sve do preko pet sumnjivaca, sve je za zbuniti se, totalno!

Deset godina nakon zločina koji je promijenio njihove živote, sastaju se. Netko ima plan vidjeti stare prijatelje, netko dolazi po osvetu, netko pokazati sebe i svoj uspjeh, a netko otkriti ubojicu. Iako je prošlo toliko vremena, istina mora biti izrečena.

Vraćamo se u prošlost gdje pratimo živote “Sedmorke” prije toliko godina, a zatim smo u sadašnjosti na okupljanju povodom godišnjice diplome. Tajne, spletke, strast, skrivena ljubav, laži, sve je tu.

Svatko ima nešto što ga gura u prvi plan, svi su čudni i svi imaju tajne, ali neki više, neki manje. Moram priznati da sam ja odmah otkrila tko je ubojica. Odmah sam s popisa prekrižila neke osobe, a za ovu sam znala. Jednostavno mi je bilo očito. Tako da mi taj element iznenađenja nije došao. Ali, ova knjiga nosi još jednu spoznaju na samom kraju, netko ima još jednu tajnu koju neće izgovoriti dok je živ. Kakvu i tko? Saznati ćete na samom kraju. Pripremite se za pravu, malu bombu. Ova knjiga uistinu krije strašne tajne. Jeste li spremni za njih?

Ponekad stvarno ne moraš maknuti prstom da dobiješ točno ono što želiš. Ponekad je dovoljno samo sjediti i ne raditi ništa, tako jednostavno.

Prijevod: TIHANA KVOČIĆ

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s