#recenzija · Stilus Knjiga

Vjeruj mi – T.M. Logan

Stilus knjiga

Zamislite da vam strankinja preda dijete i nestane? Samo tako, u tren oka, nepoznato dojenče vam se našlo u rukama, a njena majka odlazi. Nestaje. Što prvo radite? Odlazite na policiju?

Ne jer vas čeka poruka koja sadrži svega dva kratka upozorenja i jednu molbu. Čuvati bebu glavna je stvar. A upozorenje? Ne vjeruj nikome, ne vjeruj ni policiji…

Ali možete li vjerovati toj ženi?

Vidim te. Čujem tvoje laži.

Sto pitanja, a nema odgovora. Konstantno tragamo za istinom, upoznajemo nove likove, tražimo sumnjivca i želimo učiniti sve za Mijinu sigurnost. Radnja je dinamična i svaka stranica nosi nova uzbuđenja. Opisi su detaljni, ali precizni poput najoštrijeg noža. Sežu pravilno, ne preduboko, ali dovoljno da kroz njih vidite istinu.

Element iznenađenja svakako je prisutan. Sigurno ćete imati barem dvije verzije onog što se zapravo događa. Možda mali postotak pogodi odmah što je iza ovog nestanka i nevinog djeteta, ali sumnjam da će to biti odmah isti tren. Definitivno će vam se poigrati s razumom…

Ono za čim žudiš, ne možeš imati. A ono što imaš, možeš začas izgubiti.

Meni osobno, najbolja Loganova knjiga. Oduševljena sam. Zamisao, radnja, likovi, rasplet sve je wow. Nisam ostala uskraćena ni teške priče ni dobrih citata, razrađenih likova, a bome ni potpunog svršetka ovog trilera.

Logan je zablistao i nadam se da će tako nastaviti. Ja već planiram koju čitam sljedeću, a vi?

Prijevod potpisuje: VICKO IVANKOVIĆ

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s