#recenzija · Školska knjiga

Harry Potter – Mapa za haranje – Vodič za Hogwarts

Školska knjiga

Prvo što sam primijetila ulaskom u knjižaru ŠK u Požegi je ova krasna Mapa za haranje. Izložena na samom ulazu, rastvorenih stranica, spremna da ju prvi puta prelistate. Dok mi je djelatnica objašnjavala kako se “koristi” štapić oduševljenje je samo raslo. Od čarobnog lasera do nevidljivog markera. Wow!

Ova knjiga je zbilja pravi Vodič za Hogwarts. Za sve prave fanove, ali i one najmlađe koji tek trebaju postati obožavatelji. Sve je tako lijepo prezentirano, upakirano da ćete ju poželjeti listati satima. Ali prvo morate prisegnuti 😉

Zatim krene čarolija…

U knjizi se kriju i posebne mape čiji sadržaj možete vidjeti samo uz pomoć vašeg čarobnog štapića. Pritisnete tipku (radi boljeg doživljaja radite to u mraku ili manje osvjetljenim prostorijama) i pred vama je dobro poznati Harry Potter svijet. Nešto uistinu novo na našem tržištu.

Knjiga krije i brojne zanimljivosti o filmovima i knjigama. Detalje koje možda čak i najveći obožavatelji nisu dosad znali. Ili su propustili negdje, udubljeni u samu priču 🙂

Nema tih riječi kojima bih uspjela prenijeti ovo oduševljenje. Ukoliko volite ovoga čarobnjaka ili imate nekoga tko je obožavatelj, posegnite za ovom Mapom. Maleni je to dragulj u moru knjiga koji će vaše police učiniti posebnijima. Zauvijek.

I za sam kraj…

Zahvaljujem se Školskoj na poslanom primjerku i njhovoj prekrasnoj Lini na dobrodošlici ❤️ u Požegu ću se rado vratiti.

Prijevod potpisuje: ANA BRIŠKI ĐURĐEVAC

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s