#recenzija · Stilus Knjiga

Veliki Panda i Sićušni Zmaj – James Norbury

Stilus knjiga

Dva odana prijatelja na nezaboravnom putovanju kroz godišnja doba. Istražuju, uče i mijenjaju se. Svako godišnje doba nosi nove spoznaje i odluke. A njihovo prijateljstvo sve je jače.

Teška razdoblja života pisac i likovni umjetnik James Norbury, lakše je preživio upravo uz ove misli, citate, pouke… tako je i nastala knjiga kao pomoć drugima, nada i spas. Pronalazak unutarnjeg mira.

Prekrasne citate prate i simpatične ilustracije. Zmaj i Panda nezaboravan su duo. Toliko snažno guraju jedan drugoga, potiču i navode na razmišljanje o životu. Usmjeravaju se prema nekim boljim, većim ciljevima. Rade upravo ono što bi trebao svatko od nas. Pogled naprijed i nikada ne odustaj. Nadati se nije sramota i nije glupost. To je nešto što je čovjeku potrebno da preživi u današnjem svijetu.

Veliki Panda i Sićušni Zmaj zbirka je koja se treba naći na policama svih knjigoljubaca. Bilo da čitate samo trilere, ljubiće ili pak fantasy serijale, ovo štivo je potrebno svakome od vas. Prekrasan tvrdi povez od ove knjige zbilja radi nekakav klasik i čak kolekcionarski primjerak. Sigurna sam da će se godinama pričati o njoj i da će redovno biti prvi izbor za poklon najdražima. Jer što je bolje od prekrasne knjige, bogate inspiracijom, nadom za bolje sutra i vjerom. Vjetrom u leđa u obliku simpatičnih misli i ilustracija.

Imate moje iskrene preporuke. 🙂

Preveo s engleskog: Slavko Sobin

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s