#recenzija · Stilus Knjiga

Odmor – T.M. Logan

R E C E N Z I J A

Stilus knjiga

Idila se pretvara u noćnu moru.

Odmor koji je trebao dodatno povezati dugogodišnje prijateljice – rastavio ih je. A nekoga od njih čak i usmrtio. Tko je izdajica? Tko krije najviše tajni?

Fokus priče je na Kate i njenom suprugu. No, kroz knjigu se mijenjaju perspektive. Nekoliko njih.

Kate ima najveći problem, nešto što joj ne da spavati noćima… Sumnja da ju suprug vara. Pronašla je i poruke koje su dodatno potpalile sumnju, a da stvar bude gora, jedna od njenih prijateljica je ta famozna ljubavnica. Ali koja?

Svaka od njenih prijateljica ima ”prošlost” s njenim suprugom. Jedna mu je najbolja prijateljica iz mladih dana, druga prvo vođenje ljubavi… I to situaciju čini još napetijom. Baš kada pomislite da vas ništa ne može iznenaditi, dogodi se nešto još luđe.

Kate ne zna kome vjerovati. Tek što se osloni na jednu, pojavi se crv sumnje koji ju baci u nevjericu. Zar je moguće da je toliko slijepa?

Brojni likovi, toliko različiti, a tako bliski. Poslovne žene, samotnjaci, kćer tinejdžerica s hormonima koji luduju… Svi su sumnjivi. Svi kriju svoje tajne. A autor nas je odlučio svakom novom stranicom šokirati, sve više i više…

Mala zamjerka je taj sporiji uvod. Budući da je knjiga ”debela”, uvod je blago razvučen. Ali nakon stotinjak stranica krene dobro poznata, napeta atmosfera. Kao i pravi zaplet kojeg ćete jedva čekati riješiti. I nema šanse da pogodite sve.

Tajne koje je obitelj spremna zataškati kako bi sve ostalo idilično, bez mrlje, šokantne su. Pripremite se jer ovdje su brojne koje prijete isplivati. 😉

Hvala na čitanju recenzije! 22.9.2020.

S engleskog prevela: Andrea Marić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s